Щирі привітання з хрестинами українською мовою

Милий малюк, в цей день ти став частинкою Бога! Чи не ранку віру – будь міцним духом і серцем! Просвітлення тобі, успіхів у долі і благополуччя земного! Люби маму з татом, а також всіх рідних! Ніколи не черствий душею, не забувай близьких і не кидай друзів. Вони – теж частина тебе, твого життя і долі! Бажаємо тобі здоров’я, везіння, радості, удачі! Ніколи не звертай зі шляху земного – він обов’язково приведе тебе на краще! Рости розумним і міцним, сміливим і відважним, добрим і красивим! І пам’ятай – ти не один! Ми завжди прийде тобі на допомогу, визволимо в скрутну хвилину! А Господь Бог вкаже вірну дорогу і підкаже вихід з будь-якої ситуації. Головне – не втратити себе і свою віру! Рости великий!

Від душі вітаю крихту з крестинами. Бажаю маленькому ангелика щасливої ​​долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені батьки і дорогі хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі і досягнення!

Ось і прийшов цей світлий і радісний день. Малятко стала православною і знайшла свого янголятка! Хочу побажати, щоб життєва дорога була доброюі щасливою, щоб на шляху зустрічалися тільки вірні друзі і хороші люди, щоб доля обдарувала великою любов’ю і міцним здоров’ям.

Господь благословив сьогодні цю маленьку дівчинку і подарував їй маленького ангела, який тепер стане їй вірним супутником і невидимим захисником. Донечка, поруч з тобою люди, які назвали тебе своєю дитиною перед іконами, поклялися захищати тебе і направляти на шлях істинний. Ніякі негаразди і негоди тепер не страшні нашого будинку, адже ти знаходишся під таким захистом рідних і близьких. Скоро ти зробиш свої перші кроки, вимовиш перші слова, роки полетять швидше. Будь впевнена, малятко, що твій ангел-охоронець завжди буде поруч просто варто покликати його, і він обов’язково допоможе в будь-якій справі. Нехай кожен новий день наповнює тебе енергією, добром і силами на нові звершення.

Сьогодні важливе сімейне подія – хрестини! Вітаємо з цим чудовим святом! Бажаємо, щоб духовне наставництво і виховання хрещених батьків – збагачувало і заповнювало внутрішній світ прекрасного дитини. Нехай Божа рука вбереже дитя від всіх негараздів і благодаттю увінчає життєвий шлях. Щастя і здоров’я у ваш дім!

У вашому будинку сьогодні суєта і клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця крихітка ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона притихла, коли слухала чудовий спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названої донечкою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим будинком світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цієї малятком поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.