Щирі привітання з хрестинами українською мовою

Кажуть, коли людина народжується, то на небі запалюють зірочка, яка світить не так яскраво, щоб побачити її. Адже не дарма ж кажуть, скільки людей на землі, стільки й зірок. Так ось, а коли маленькій істоті, після народження, датися обряд хрещення, то його тьмяна зірочка, розгорається все яскравіше і яскравіше! І в день, хрещення батьки можуть побачити зірку своєї дитини. Адже Господь посилає до нього свого помічника, Ангела Хоронителя, щоб він, оберігав і зберігав душу новонародженого назавжди. Нехай в день хрестин, зірка вашої малятказасяє так яскраво, щоб не тільки ви, але і весь світ побачив, зірку вашої дитини! З хрещенням.

З крестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашому дитинку майже здоровим і щасливим, і радувати вас якомога більше.

сьогодніваш малюк занурився в святу воду, прийнявши обряд хрещення. Нехай цей світлий день в житті всієї вашої сім’ї стане яскравим початком нового життєвого етапу. Маленький хрестик, надітий немовляті, зберігає його від бід, хвороб і зла. Нехай його чиста душа завжди буде відкрита для добра і світла. Тепер ваше чадо під надійним захистом. Велика сила стане йому міцним щитом в житті і захистить від впливу темних сил. Хочу побажати вашій дитині рости здоровим, допитливим, чесним і відкритим людиною. Мамі з татом – терпіння і мудрості, щоб завжди бути поруч, допомагати, підтримувати і в потрібний момент дати свободу вибору. Всій родині бажаю згуртованості, добра і достатку.

Привітання з хрестинами у прозі

Привітання з хрестинами українською мовою

Сьогодні відбулися хрестини вашого хлопчика, який тепер повинен стати умиротвореним і щасливим, впевненим в собі і розуміє своє майбутнє. Господь обов’язково проведе вашого дитинчати за потрібною життєвому шляху і зможе зберегти від будь-яких негараздів і небезпек. Дорогі батьки, зберігайте свого малюка, адже йому насправді потрібна турбота, яка нічим не може бути замінена. Нехай Господь теж опікується дитинку від будь-яких небезпек і сприяє збереженню його ідеального здоров’я, дивовижною енергії. Вірю в те, що життя нашого прекрасного хлопчика може бути довгим і щасливим, а будь-які небезпеки залишаються в минулому, до того, прекрасного дня, коли відбулося благословення Господом. Прийміть, будь ласка, мої найщиріші слова підтримки, турботи. Вітаю з подією, яка більше ніколи не повториться, але яке зуміло стати основою умиротворення вашого хлопчика. Вітаю з крестинами.

Сьогодні настав воістину важливий і світле свято. Хрещення вашої дівчинки – це урочистий день в її долі. Тепер вона опинилася під заступництвом Господа, який здатний творити чудеса. Вірте в те, що ваша донечка обов’язково виявиться найщасливішою і впевненою в собі. Нехай сьогоднішнє свято залишить тільки світлі емоції. Вітаємо з хрещенням!