Щирі привітання з хрестинами українською мовою

Дбайливо зібрана нами колекція красивих привітань з хрестинами у прозі, до сліз, допоможе Вам висловити свої почуття.

Здійснилося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, негараздів, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб за допомогою хресних батьків опікуватися, підтримувати і направляти по життю маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти малюкові стати хорошим і доброю людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з крестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.

Нехай береже тебе Господь від невдач і бід. Бажаю тобі великого щастя, повної любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів в будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Мені хочеться привітати вас з цим світлим подією, з таїнством хрещення вашого хлопчика. У цей день він отримує справжнє благословення від Бога, він буде перебувати під захистом. Мені хочеться побажати вашому малюкові міцного здоров’я, щастя і удачі по життю. У нього попереду ще стільки буде всіляких приємних подій, святкових заходів, проте саме хрещення запам’ятовується на все життя. Незважаючи на те, що він ще маленький, ви навіть не сумнівайтеся в тому, що він буде згадувати деякі моменти. Я хочу, щоб він завжди був щасливий і успішний, а ви йому будете в усьому допомагати і підтримувати. При цьому з сьогоднішнього дня у нього є ще й хресні батьки, які будуть любити його не менше, ніж ви самі. Зі святом вас, мої дорогі! Нехай все буде так, як ви самі того бажаєте. Вдалого вам свята!

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно ріс і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до чого. Ваш малюк обов’язково отримає довге і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.