Щирі привітання з хрестинами українською мовою

Нехай для тебе відкриті небеса і добрі слова звучать для тебе в цей день, щоб ти був прекрасний, ніжний і красивий, немов твій небесний покровитель Ангел, ім’я якого тобі дали при хрещенні. З цього дня починається свято твоєї християнського життя, оточеної добрими ангелами, і ніжними людьми, які допоможуть тобі у важкі хвилини і будуть радувати тебе кожен день. Нехай небеса будуть для тебе добрими, світлими і ласкавими, нехай люди навколо стануть для тебе добрими, так як ти будеш знати, як опиратися злу, нехай навіть, для початку, у власній душі. Тому, що кожна душа однаково дорога Богу, який готовий допомагати кожному, що буде сам прагнути радувати його добрими словами і благородними вчинками.

Від щирого серця вітаю з хрещенням крихти. Бажаю, щоб ваша дитина дотримувався доброї дорогою по життю, на якій будуть зустрічатися тільки хороші люди. Нехай малюк росте в сімейної гармонії і любові. І вам, і дитині бажаю здоров’я, посмішок від радості, сміху від щастя.

Вітаю крихту з крестинами і від щирого серця хочу побажати, щоб стежка, по якій буде малюк крокувати, була доброю, простою і щасливою, щоб в житті дитини завжди був світлий ангел, який вкриє від бід, щоб батьківська любов і любов милих хрещених завжди оберігала дитя і допомагала прагнути до мрій.

Дорогий малюк! В цей прекрасний і дуже важливий для нас усіх день, дзвін і луна церковних молитов повідало про твоє хрещенні. Милий хлопчик, сьогодні ти став ближче до Бога, і з цього в твоєму житті з’явився ангел, який буде оберігати тебе протягом усього життя, а всі твої рідні і ми, хрещені, обіцяємо допомагати йому. Нехай збудуться всі твої мрії, вдалими будуть всі нові починання і звершення. З Божим благословенням тебе хрещеник!

Вітаю з крестинами! Життя вдалою, ангел-хранитель щоб берег від усіх негараздів і печалей, сім’ї міцної і великий, щоб оточувала тебе турботою і любов’ю. Завжди вір у себе, адже такий важливий день трапляється з нами не просто так!

Нехай ніжність зими і морозу тобі подарує найкрасивіший Новорічний подарунок – день твого Хрещення і набуття доброго Ангела, який допомагає тобі у всіх справах і починаннях і оберігає тебе від життєвих помилок і зла, якого дуже багато в світі. Нехай добрі слова твого духовного наставника будуть тобі приємні, серце слухняно Божій волі, а розум співзвучний з християнськими чеснотами. Нехай любов дарує тобі багато чистих і світлих днів, нехай душі інших людей стають для тебе рідними і радують тебе своїм вдосконаленням і добротою, а ти будеш дарувати у відповідь ласку. Любов і добрі справи, немов ніжний і ласкавий світло ранкового сонця, немов ранковий поцілунок мами, немов ніжність доброї феї.