Щирі привітання з Покровою українською

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!

Сьогодні святе свято Покрову Пресвятої Богородиці, з яким я вас і вітаю! Бажаю щирості у всьому, толерантності у ставленні, ввічливості в спілкуванні, поблажливостів судженні і чесності в вірі!

Кажуть, з приходом Покрова земля вкривається першим сніжком. Так нехай же цей сніг буде чистим і світлим, як ваша совість. Хай у кожному домі панує спокій і затишок, нехай все негоди проходять стороною. Нехай птах щастя прилітає частіше до вас. Всіх земних благ вам, радості і довголіття. Нехай доля буде прихильною до Вас, а удача стукає в будинок. Здоров’я вам міцного, сили волі і терпіння. Нехай у ваших серцях завжди співає весна. Дай Бог вам миру і благополуччя, везіння і успіхів.

З Покровом Богородиці хочу привітати від усього серця, вкладаючи в кожне вітальне слово тільки найтепліші емоції. Нехай Матір Божа тебе завжди охороняє від всіляких життєвих перешкод і дозволяє вірити тільки в найкращі миті долі. Використовуй кожен шанс для того, щоб успішно просуватися в обраному напрямку і вірити в можливість здобуття внутрішньої гармонії. Нехай будь-яка твоя молитва буде почута і, звичайно, сприйнята Господом. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і впевненості в тому, що кожна мета буде досягнутою в мінімальні терміни. Бажаю чистоти думок і намірів, душевної гармонії і внутрішнього позитиву, щоб все складалося тільки найкращим чином. Будь ласка, вір в те, що кожен день життя буде неодмінно радувати своїми можливостями і дозволить зрозуміти, в якому напрямку доцільно просуватися. Цінуй життя завжди, будь ласка!

Свято Покрова відзначаються пізньою осінню, але даний факт не повинен затьмарювати і засмучувати, адже все може скластися тільки найкращим чином, якщо вірити кожен день тільки в краще, в дивно яскравий позитив. Дорогий чоловічок, в тебе є справжня сила і справді стійкий характер, тому користуйся ними для подальшого розвитку в правильно обраному напрямку, йди до своєї мети, незалежно від того, як доля вирішить спробувати тебе. Знаєш, я щиро вірю в те, що ти зумієш досягти поставлених завдань і реалізувати свій потенціал в реальності, довести можливість успішного розвитку. Нехай Богородиця тебе від будь-яких негараздів захищає, адже вона має настільки всемогутнім властивістю. Бажаю спокою в будинку, здоров’я і довгого життя. Цінуй своїх близьких людей і можливість проводити з ними численні дні. Будь щасливий!