Зворушливі привітання з Покровою своїми словами, у прозі

Дбайливо зібрана нами колекція сучасних привітань з Покровою своїми словами, до сліз, допоможе Вам висловити свої почуття.

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Сьогодні світлий і прекрасне свято – день Покрови Пресвятої Богородиці! Від щирого серця я вітаю вас, бажаю миру і гармонії в родині, душевного спокою та рівноваги, благополуччя і радості. Нехай Ангел-Хранитель захистить вас і вашу сім’ю від будь-яких негараздів, а Пресвята Богородиця обдарує щастям і любов’ю. З великим святом вас великим, всього самого доброго і світлого!

Велике свято відзначає християнський світ! Нехай в Покров Пресвятої Богородиці на всіх віруючих у Христа зійде благодать! Нехай святим своїм покривалом, виткані з любові і турботи, Марія захистить вас від бід і нещасть! З святою вас датою!

Нехай Богородиця крилом своїм вкриє Вас і Вашу родину від бід, злих думок і вчинків. Бажаю Вам, щоб серце було наповнене любов’ю до близьких, душа раділа волі, а думки були благими і чистими!

Вітаю Вас від всієї душі зі святим святом, з Покровом! Нехай цей день принесе вам співчуття і величезну любов до людей, а також Божу нагороду за створені вами добрі справи! Бажаю вам здоров’я від Бога і довгих років радісного життя під Його покровом!

Сьогодні настав священний свято – Покрову Богородиці. Як же багато теплих і справжніх слів хочеться вимовити в такий важливий, справді відповідальний день. Дорогий людина, ти в дійсності володієш можливістю бути найщасливішим, адже твоя теплота і доброта можуть зігрівати кожного. Велике спасибі за те, що ти даєш своїм оточуючим людям, готовий захищати своїх близьких. Нехай твоя сім’я завжди буде поруч, а щастя ніколи не йде. Знаходь моменти щастя і потаємної радості завжди, адже життя дана для того, щоб люди могли нею насолоджуватися повною мірою, розуміли, як найкраще розвиватися для досягнення бажаних результатів. Бажаю тобі назавжди позбутися від смутку, яка може бути істотною обмежувачем. Знай і вір в те, що Господь і Богородиця приготували для тебе тільки найкращі грані життя, які потрібно неодмінно відкривати. Ти – прекрасна людина з чуйним серцем.

У цей світлий день я хочу привітати вас з великим святом: з Покровом Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам, щоб ваша сім’я завжди була захищена від бід і напастей. Щоб ваш будинок охороняли небеса і ваші дні були світлими і добрими. Щоб душевний трепет, який ви відчуваєте в церкви, ніколи не згас, і ви завжди пам’ятали про Господа. Вітаю зі святом!