Привітання з Покровою своїми словами, до сліз

Дбайливо зібрана нами колекція привітань з Покровою , допоможе Вам висловити свої почуття.

У свято Покрови Пресвятої Богородиці я шлю тобі свої добрі побажання миру і гармонії, душевної теплоти і незмінного щастя твого серця.

Величне свято – Покрову Пресвятої Богородиці викликає добрий трепет в душі кожного з нас. Сьогодні ми ставимо свічки в церкві для того, щоб наші близькі були укриті від будь-яких мирських лих. Я хочу побажати в цей свято багато світла і доброго ставлення до людей. Щоб Богородиця не забула ваш будинок і зберігала вашу сім’ю. Щоб вас не торкнулося зло, і щастя висвітлювало ваш шлях.

Сьогодні чудовий день. Сьогодні християни йдуть до церкви, щоб порадіти великого свята – Дня Покрови Пресвятої Богородиці. Ми ставимо свічки за здоров’я та захист наших близьких. Ми пам’ятаємо про Бога в цей день, про те, що матінка Богородиця нас не забуває і дає нам захист. Ми щиро молимося, відчуваючи душевне тепло, і я хочу сказати, що таким повинен бути кожен наш день.

Вітаємо вас з благодатним святом Покрови Пресвятої Богородиці! Нехай ваші обличчя не затьмарює печаль і горе, ваші близькі будуть здорові і бадьорі духом. А віра в краще і світле завжди супроводжує вас на життєвому шляху!

В Покров Пресвятої Богородиці бажаю Божого благословення, любові і благополуччя! Нехай серце буде спокійно, нехай душа радіє і дякує Всевишньому за щедрі дари. Світла вам і добра, тепла і радості!

Я хочу привітати вас з одним з найсвітліших і добрих свят, про який можна говорити годинами. Сподіваюся, що ви знайомі з його історією, тому що вона являє собою великий інтерес. Йдеться про цю знаменну для всього православного світу дні – Покров Пресвятої Богородиці. Я хочу побажати вам терпіння, тому що в житті буває багато ситуацій, багато з яких виводять з себе, але ви не повинні забувати, що з будь-якої ситуації можна знайти вихід. Причому ви будете отримувати допомогу і від Богородиці, тому що вона завжди підтримує людей, що потрапили в неприємні ситуації. Хочу побажати кожному з ваших рідних здоров’ячка! Ніколи не хворійте, не турбуйтеся і не сумуйте, бо все можливо вирішити. Нехай всі ваші мрії і бажання виконуються, а Богородиця завжди буде допомагати вам в цьому. Щасливого вам свята!

Настав довгоочікуваний світле свято Покрову Пресвятої Богородиці. Нехай Покров День принесе чистоту і надію в ваш дім! Бажаю сховатися від бур і негод під Божим покровом. Бажаю жити праведно і щасливо! Бажаю доброти в серцях і віри в душі. Бажаю благополуччя в родині і миру в домі!