Зворушливі Різдвяні привітання до сліз

Коли Різдво Христове загориться зірками, нехай ваші найзаповітніші і добрі бажання здійсняться. Нехай це свято принесе розуміння сенсу життя і того що в ній відбувається якомога більше тепла і щастя у ваші домівки! Нехай минуле приходить лише найкращими і світлими спогадами, даний залишається радісним і успішним, а майбутнє не приносить розчарувань! Щасливого Різдва!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!

Пoздpaвляю тeбя co cвeтлим xpіcтіaнcкім пpaзднікoм – Poждecтвoм нaшeгo Cпacітeля! Пуcть в твoeй душe живуть вepa, нaдeждa, любoвь, мілocepдіe і тepпeніe! Пуcть Бoг oтвeдeт oт тeбя і твoeгo дoмa вce бeди і нecчacтья. Kpeпкoгo здopoвья, cчacтья, удaчі тeбe і вceм твoім близьким. C poждecтвoм Xpіcтoвим!

З Різдвом Христовим! Постараюся своїми словами показати наскільки я щиро бажаю тобі всього самого найкращого і світлого. Бажаю сподіватися на небесні сили не тільки в годину потреби, але і в радісні моменти згадувати проних. З божою допомогою, а також завдяки власним силам нам підвладне все. Бажаю відчути контроль над своїм життям на собі і втілити задумане.

З Різдвом Христовим! Бажаю процвітання і благополуччя. Нехай в двері постукає щастя, а світ стане сповнений нових відкриттів!

З Різдвом Христовим. І щастя є, і чудеса трапляються, і я бажаю в цьому тобі особисто переконатися. Нехай яскраве світло надії вкаже добрий шлях до мрії. Бажаю любові і здоров’я, щирих посмішок і душевного тепла.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім’ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Вітаю тебе мій коханий, дорогий і коханий чоловік! Нехай цей день Різдвяних свят, наповнить всю нашу життя казковою та чарівною атмосферою. Бажаю тобі, як казкового богатиря, перемагати будь-які складності, долати будь-які труднощі і без розуму любити свою улюблену принцесу. З Різдвом!

Привітати на Різдво

Різдвяні привітання своїми словами