Зворушливі Різдвяні привітання до сліз

Дбайливо зібрана нами колекція самих красивих Різдвяних привітань своїми словами, у прозі, допоможе Вам висловити свої почуття.

Хресна-матінка, вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю тобі вічної гармонії душі і згасає бадьорості тіла, неймовірних відчуттів щастя і щирої любові рідних. Нехай в твоє життя постукає різдвяна казка, яка принесе благополуччя і світлу радість.

З Різдвом Христовим, син мій. У це чудове свято я бажаю тобі, дорогий, здоров’я, сил, наполегливості, мужності, удачі. Нехай ангел твій завжди буде з тобою, нехай в житті кожен день обіцяє успіх, благополуччя і радість. Бажаю щасливого Різдва і щасливого шляху по життю!

Багато людей в світле свято Різдва Христового бажають один одному удачі, любові, щастя, благополуччя, успіхів. Але нехай тобі це побажають інші, а зі свого боку я хочу побажати тільки одного – міцного здоров’я! Адже коли ти здоровий, то щастя і любов – це всього лише справа часу. З Різдвом!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. День всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято наші бажання з’єднаються у вдячній молитві до Викупителю, який через страждання врятував світ, а значить і всіх нас. З Різдвом Христовим!

Дорогий мій хрещеник, я вітаю тебе з Різдвом Христовим. Бажаю слідувати дорогою добра і удачі, бажаю гарно мріяти і щиро любити, бажаю плавати по хвилях натхнення і мандрувати по просторах щастя.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай мир і благополуччя назавжди оселяться в твоєму серці!

З Різдвом Христовим! Бажаю ніколи не відчувати образ і самотності, бажаю здобути більшу надію і віру в чудеса. Всіх добрих благ і міцного здоров’я.

Вітаю з Різдвом! Нехай в цей світлий зимове свято душа зігріється полум’ям подяки, терпіння, любові, милосердя і добра!

Вітаю Вас з Новим роком! Бажаю Вам і Вашим близьким миру та злагоди, міцного здоров’я, щастя, благополуччя і гарного новорічного настрою.

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

Коли Різдвяна ніч блисне зірками, нехай заповітне і найдобріше бажання ваше виповниться. Нехай майбутнє принесе розуміння сенсу буття і усвідомленнявласного щастя! Нехай минуле приходить лише світлими спогадами, а нині залишається радісним і успішним!