Зворушливі привітання з хрестинами простими словами

Дорогі батьки, хочу побажати щастя вашого сина, який сьогодні став на крок ближче до Господа. Нехай хрестини дозволять знайти ефективний захист від мирських негараздів. Бажаю енергії та сили, віри в світле майбутнє і дивного везіння. Нехай синочок ваш зростає в любові і турботі, з самого початку відчуває справжнє щастя і розуміє важливість простих речей. Вірю в те, що ви обов’язково виховаєте його гідною і хорошою особистістю, заслуговує на повагу. Таїнство хрещення – це дивовижна магія, яка дозволяє відразу ж запустити потрібні процеси в енергії. Найважливіше – це бути всією родиною разом і вірити в те, що Господь обов’язково захистить від будь-яких негараздів. Бажаю щастя і успіху, віри і надії. Дорогі мої друзі, я завжди буду поряд з вами і, звичайно, допоможу, чим зможу, в турботі про підростаюче чоловікові.

В день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своєму малюкові тільки найкраще, а він зможе виявляти безмежну повагу, адже це і є основою воістину щасливої ​​родини. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб в ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виростить гідною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитинці потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри в світле майбутнє, адже без цього неможливо нічого уявити, заснувати. Щастя, батьки і синочок.

Від щирого серця вітаю з крестинами. Побажати хочу міцної віри і світлої надії, божої благодаті і радості душі, щирого щастя і чистої любові, хороших людей на життєвому шляху і вірною удачі.

Нехай хрестини подарують вашому малюку ангела-хранителя, який невідступно буде наглядати за ним з небес! А тут, на землі, за ним тепер будуть наглядати не тільки мама і тато, сім’я, але і два чудових хресних батьків! Нехай у всіх захисників вашої дитини завжди вистачить сил, умінь і вправності, щоб в потрібну хвилину допомогти по-справжньому!

Ваш малюк виявився таким красенем, істинним янголятком. Ви тільки подивіться в його очі, в яких можна прочитати все найкраще. Вірю в те, що ваш синок заслуговує справжнього щастя і обов’язково його побажання, мрії знайдуть місце в реальному житті. Хочу побажати захисту ангела-хранителя і Господа з сьогоднішнього дня, адже при хрестинах дитинка зробив важливий крок на шлях до Вищих сил. Бажаю, щоб на протязі всього життя, відчувалася тільки справжня захист і можливість збереження віри в світле майбутнє, безмежне щастя. Бажаю малюкові активного росту і успішного зростання, адже я вірю в те, що насправді він зуміє досягти поставлених цілей в житті, знайти своє щастя. Прийміть, будь ласка, в дар це привітання і невеликий хрестик, адже я щиро бажаю найкращого вашому синочку. З крестинами!