Щирі привітання з Водохрещем у прозі, українською мовою

Поринь, перехрестись, Богу в серці помолись. Нехай добро до тебе прийде, з собою добро призведе. З Хрещенням!

Вітаю з великим святом Хрещення Господнього!Бажаю, щоб Господь не позбавив усіх нас благодаті Святого Духа – тієї благодаті, яка колись зійшла на Ісуса Христа під час Його Хрещення від Іоанна Предтечі. Миру вам, добра і укрпленія віри.

З Великим святом Хрещення Господнього! Нехай в цей особливий день світ Божий буде запалено в вашому серці, щоб висвітлити весь шлях вашого життя. Нехай водохресна свята вода зберігає вашу душу в чистоті. Нехай Святий Дух завжди керує вами, особливо у важкі часи. Нехай світло свічки, що горить висвітлює ваш шлях. Благослови вас Бог!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю в ополонку на саме дно кинути всі свої печалі, а далі – далі з чистою надією, вільної душею, міцною вірою і справжньою любов’ю продовжувати свій шлях, наповнюючи світ близьких і свій внутрішній світ радістю. Бажаю здоров’я міцного, достатку і добра.

Бажаю, щоб цей добрий свято принесло в ваш будинок спокій, любов і щастя. Міцного здоров’я всім членам родини, бадьорості духу, побільше хороших приводів для радості на протязі всього року.

Бажаю, щоб у світле свято Хрещення і всі наступні місяці вас оточували люблячі і улюблені люди. Миру, добра, тепла в душі, міцного здоров’я, успіхів у всіх сферах життя. Нехай ваш будинок завжди буде наповнений радістю і сміхом, а мрії виконуються.

Бажаю ангела хранителя в ваш будинок, щоб він наповнив його світлом, достатком, любов’ю і добром.З Хрещенням!

Нехай як водохресний мороз стане твоє здоров’я, і ​​нескінченний успіх переслідує всюди. Бажаю в цей свято винищити всі проблеми, залишатися в тренді, пролонгувати своє щастя. Нехай негаразди сховаються, а радість стане королевою дня. Обов’язково викупайся в ополонці, щоб вода очистила і зцілила тебе. Розпрощався з труднощами і ніколи не сумуй. З Хрещенням Господнім!

Бажаю, щоб Водохресний свято пройшло під девізом «більше, краще, успішніше» і далі це судження допомагало в житті, підштовхувало до пошуку єдино вірного рішення і приносилотільки позитивні моменти.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!