Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами

Дбайливо зібрана нами колекція гарних привітань з Водохрещем у прозі, до сліз, допоможе Вам висловити свої почуття.

З Хрещенням Господнім! Любові, благополуччя, миру і душевного тепла. Нехай і в будинку, і в серці, і в житті буде достаток, нехай і смуток, і тривоги, і образи змиє освячена вода. Бажаю, щоб світла надія ніколи не давала опуститися твоїм крилам, щоб добра віра завжди додавала сил.

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Нехай в славне свято Хрещення Господня зміцниться віра в Вашій душі, а серце наповниться теплом і світлом. Здоров’я Вам і Божого благословення!

Хрещення Господнє – це таке свято, яке не можна не відзначати. Тому накривай на стіл і збирай близьких людей. Нехай в твоєму домі буде тепло від усмішок і обіймів, нехай рідні та близькі ніколи не переживають і не сумують, хай ті, кого ти любиш, не перестають бути поруч і підтримувати тебе в будь-яких ситуаціях.

Бажаю, щоб у Ваш будинок прилетів білий голуб, і приніс з собою віру, любов, гармонію і благополуччя. З хрещенням Господнє!

Вітаю з Хрещенням Господнім! У це свято я бажаю Божого благословення, добра, затишку і побільше радості. Всього найкращого вам і родині, адже в цей день благодать Господня обов’язково постукає у ваш дім!

Бажаю вам у цей день прекрасного самопочуття і бадьорості духу. І нехай сьогоднішнє відмінний настрій задасть тон всьому, що буде в подальшому.

Вітаю з Хрещенням Господнім і щиро хочу побажати залишити всі образи і погані спогади, відчути неймовірний приплив здоров’я і сил, повірити в свою добру мрію. Нехай чистими краплями води з твого шляху змиються всі невдачі, нехай небеса подарують світло надії і любові.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!