Різдвяні привітання простими словами

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай на душі буде тиша й благодать, а в серці – радість і любов. Бажаю приємних різдвяних зустрічей, добрих посмішок близьких, чарівних миттєвостей цього свята, які подарують світлу надію на те, що все неодмінно буде добре.

З Різдвом Христовим, дорогі. Я бажаю тобі здоров’я, енергії, сил, краси, гармонії і душевного спокою. Будь щирою, відкритою і сміливою, борись за свої мрії, наповнюй цей світ добротою і милими усмішками. Я бажаю тобі великої і світлої любові, міцної віри і виправдання кожної надії, що зачаїлася в твоєму серці.

Різдво в усі часи вважалося чарівним подією, і сьогодні в усьому світі його знають як день, вечір якого потрібно зустрічати в компанії найдорожчих, близьких людей! Сьогодні я вітаю тебе і для тебе не стане сюрпризом те, що я бажаю тобі безмежного щастя!

У мирний і світлий, милостивий і сімейне свято Христового Різдва бажаю вам єднання! Єднання з другою половинкою, діточками, батьками, більш далекій ріднею і з самим собою. Нехай і важко буває часом знайти точки дотику, але я бажаю, щоб у вас все вийшло!

Вітаю з Різдвом Христовим і щиро бажаю надійного світлого ангела за твоєю спиною, доброї надії і щастя в твоєму серці, благополуччя і удачі на твоєму шляху, любові і розуміння в твоїй родині, добра і миру в твоєму домі. Нехай Бог береже тебе і твоїх близьких.

Різдвяна ніч – неймовірно довга, а до того ж часто видається особливо темної і сніжною. Але що нам до того, коли в наших будинках нас оточують затишок, свято і рідні! Я від щирого серця і душі вітаю вас з Різдвом і передаю вам побажання всього найкращого! Нехай ваше життярадує вас виконанням бажань і справжнім коханням найближчих людей!

З Різдвом Христовим! Нехай до вашої оселі прийде чудо. Нехай здійсняться всі мрії, в будинку витає щастя, комфорт і любов!

Дорогі мої колеги, вітаю вас з Різдвом Христовим і хочу побажати нових і добрих надій, великих і значних досягнень, впевнених і щасливих перемог. Нехай небеса вам допомагають впоратися там, де самим ніяк, нехай в цей славний свято у кожного в житті відбудеться різдвяне диво!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей!