Привітання з Яблучним Спасом своїми словами, у прозі

Дбайливо зібрана нами колекція найкращих привітань з Яблучним Спасом до сліз, допоможе Вам висловити свої почуття.

Нехай погода в Яблучний Спас буде теплою і ласкавою, щоб і зима потім була доброю! Нехай до тебе будуть добрими люди! Нехай в будь-який час року на столі будуть яблука і все, що душа забажає, адже це свято приносить урожай!

Мила моя подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була завжди гаряча і красива, як сонячне літо, і щедра і багата, як золота осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла радісна усмішка, а на столі завжди був достаток! Нехай в твоєму домі оселяться любов, мир, радість, щастя, спокій і достаток!

Вітаю з цим великим Святом! Дай Бог нам всім перетворитися на славу Божу!

Хочу привітати вас з одним з найбільш чудових свят, який називається одним цікавим чином – Яблучний спас. Звичайно, символом даного свята є яблука, тому буде непогано, якщо ви сьогодні будете вживати в їжу освячені яблука. Це хороша прикмета, так що вам варто дотримуватися її. Я хочу побажати вам міцного здоров’я і щастя в вашій родині. В такий чудовийі світлий святковий день ви повинні думати тільки про хороше, а ще краще буде, якщо ви проведете цей день зі своїми рідними та близькими. Вітаю вас ще з початком осені, так як саме Яблучний спас означає наступ сезону, що настає за влітку. Хочу побажати вам благополуччя і всього самого світлого. Сьогодні ваші думки повинні бути спрямовані в хороше русло, тому що в таке світле свято думати про погане – грішно.

Солодкої думки, смачного життя, доброго серця, безмірного щастя, світлої надії, чистої любові, квітучого натхнення, міцного здоров’я! Вітаю з Яблучним Спасом. Нехай Бог веде тебе по життю дорогою доброти і благородства.

Сьогодні чудове свято – Преображення Господнє. В цей день у церквах святять яблука, груші і мед, а також колоски жита чи пшениці, щоб на наступний рік був хороший урожай. Я вітаю вас з світлим святом. Бажаю, перш за все, міцного здоров’я, в усьому успіхів, миру і благополуччя. Нехай ваше життя тече, як повна ріка, нехай тільки хороші новини стукають у ваш будинок. Всіх благ земних вам, достатку та родинного затишку. Нехай ангели охороняють вас від усіх нещасть.

Хочу привітати вас сьогоднішнім святом, який іменується як Яблучний спас. Я хочу побажати вам чудового настрою протягом всього цього дня, та й взагалі протягом всього вашого життя. Сподіваюся, що сьогодні в вашому домі пануватиме аромат свіжих плодів яблучок, які потім ви освятите в церкві. Отримайте благословення від Господа в день Преображення Господнє. Як ви розумієте, в цей день відбувається перетворення природи, тобто літо змінюється холодної восени, а ось яблучка, які дозволяють планувати загубитися в осінньої хандри. Хочу побажати вам благополуччя, а також взаєморозуміння у вашій родині. Проведіть цей день зі своїми рідними та близькими, але головне, щоб сьогодні не було місце для смутку і печалі, тому що таке свято передбачає радість і світлі думки. Вдалого святкового дня вам! Спечіть смачний яблучний пиріг і почастуєте друзів.