Привітання з Водохрещем

З Хрещенням Господнім. Нехай голуб щастя в віконце постукає, нехай крапельки святий водиці зіллються в одне велике озеро чистих надій і щирої радості. Бажаю благодаті на душі і в житті, бажаю любові в серці і в кожному твоєму дні.

У день таїнства Хрещення Господнього, нехай зійде в твій будинок мир, спокій, благодать. А свята вода віднесе з собою всі проблеми, печалі і тривоги, нехай Господь надихає на нові справи! Зі святом!

Вітаю з Хрещенням Господнім, з добрим святом і неймовірним дивом. Адже в цей день будь-яка вода може позбавити від будь-якої хвороби і печалі. Тому бажаю змити все гіркоти, образи і недуги зі свого життєвого шляху, залишити в серці вірну любов і світлу надію, благати про щастя і в благодаті жити.

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім! Нехай Господнє Богоявлення освятить твоє життя світлом і направить на шлях істинний, збереже від бід і зловтіхи, вкриє від небезпек і хвороб твоїх рідних і тебе самого. Миру тобі, чистих помислів і благоденства.

Подружка, привіт! На свято Водохреща є старовинна традиція – освятити воду в церкві і напитися нею, і тоді будеш здоровою весь рік. Я вітаю тебе з цим великим святом і бажаю, щоб Свята вода подарувала тобі здоров’я, радість, щастя і благополуччя! Ти цього як ніхто гідна 🙂

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці наші гріхи змиваються, а віра зміцнюється. Зі святом! З Хрещенням!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Вітаю з цим найбільшим християнським святом і бажаю зануритися, як в ополонку, в пучину щастя, любові і удачі! Нехай здоров’я буде міцним, енергія б’є ключем і кожен день дарує масу позитивних вражень, і емоцій!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітати з Водохрещем у прозі

Вітаю з прекрасним святом – Хрещенням Ісуса Христа! Нехай твій океан життя буде нескінченно щасливим, без сильних хвиль і потрясінь, але і штилю тобі я теж не хочу! Нехай завжди буде головне, що повинно бути в житті, – любов. Чи не розслаблюйся і не спочивай на лаврах. Бажаю багато сил для роботи і відпочинку, а також доленосних зустрічей і яскравих подій.