Привітання з Водохрещем у прозі

Вітаю зі святом великим, важливим – з Хрещенням Господнім. Нехай Дух Святий захистить від бід, заздрощів і лиха, нехай голубом душа твоя несеться вгору до світлих мрій, нехай серце твоє спонукає лише до добрих діянь. Живи в здоров’ї і благодаті, зміцнюй свою віру і любов.

Бажаю в день Богоявлення знайти Господа нашого в своїй душі. Нехай цей святий день стане одним з найщасливіших днів у твоєму житті!

Поспішаю привітати з Хрещенням Господнім! Нехай в цей день вода змиє всі нещастя і напасті. Господь збереже і допоможе у всіх починаннях.

У це велике свято, день Хрещення Господа бажаю вам, щоб свята вода змила з вас всі хвороби, прикрощі та суму, щоб віра не покидала вас ні за яких обставин. Робіть добро і воно обов’язково до вас повернеться!

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай вас завжди оберігає ангел охоронець! Бажаємо міцного здоров’я, здорового глузду і поблажливості до ближнього.

Бажаю тобі в день Хрещення, щоб свята вода бурхливим потоком змила всі проблеми, сльози, які не приємності, недоброзичливців і заздрісників, хвороби і розчарування. Нехай в твоєму житті залишаться тільки любов, взаєморозуміння, рятівна віра і світлі думки. Нехай великодушний Господь і близькі люди завжди будуть для тебе джерелом сил і натхнення. Зі святом!

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

Дорогі мої, улюблені, рідні і найближчі! Нехай у вашій родині завжди панує щастя. Нехай хвороби, і біди не приносять вам сліз. Нехай Господь вбереже вас від будь-якої негоди. Бажаю вам фортеці віри, твердості духу і великої любові в серці. З Хрещенням Господа!

Хрещення Господнє нехай залишить теплі спогади в серці кожного, хто поруч з тобою. Нехай воно наповниться любов’ю і повагою до цього світлого дня. Вітаю!

Вітаємо Вас і Ваших близьких зі світлим християнським святом, бажаємо лише радісних звісток, які приходять до Вашої оселі, теплоти сімейного спілкування, гармонії з собою і світом, щирої віри і любові до ближніх.

З Хрещенням Господнім. Нехай голуб щастя в віконце постукає, нехай крапельки святий водиці зіллються в одне велике озеро чистих надій і щирої радості. Бажаю благодаті на душі і в житті, бажаю любові в серці і в кожному твоєму дні.