Оригінальні привітання з Медовим Спасом

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

З Медовим Спасом. Здоров’я, миру, відради і щастя. І нехай солодким, немов мед, буде кожна мить.

З медовим Спасом вас я вітаю і бажаю медової, солодкого життя, здоров’я і благополуччя! Медової любові, завжди ясної погоди, веселощів, терпіння і сил! Щоб кожен рік приносив плоди і результат від виконаної роботи!

Привітати з Медовим Спасом

Привітати з Медовим Спасом до сліз

Вітаю з Медовим Спасом. Нехай це свято виявиться для тебе справді важливим і особливим. Бажаю, щоб у двері твого дому несподівано постукала удача, яка зможе привнести душевний спокій кожній людині, що є членом твоєї родини. Бажаю, щоб сміх і позитив були постійними гостями твого будинку. І, звичайно, я щиро сподіваюся, що ти зможеш бути по-справжньому щасливим саме з тими людьми, які є близькими для тебе по спорідненої чи душевної зв’язку. Прийми мої щирі слова у вигляді привітання, незважаючи на те, наскільки в них висловлені побажання. Насправді я бажаю тобі всього самого найкращого і це просто так словами неможливо описати. Нехай увагу і добре ставлення до тебе зіграють набагато важливішу роль, ніж побажання. Вітаю зі світлим і солодким днем, який обов’язково відкриє нові горизонти в житті.

Пречиста свято Медового Спаса и Маковія з пахучими піріжкамі и медовою вощині ступає на поріг. Нехай Господня благодать цього гарного православного свята принесе добро, любов и щирість у шкірних батьківщину. Нехай маковими зернами у домівках проростає достаток и білокрілій Янгол вибачення торкнет пір’ячком Божої любові шкірного серця. Хай буде благодатним для вас Щедрий Медовий Спас и Маковій!

Бажаю, щоб твоє життя була такою ж солодкою, ароматною і п’янкої, як запашний, золотистий мед. Бажаю, щоб щастя, гроші і удача липли до тебе так само, як липнуть бджілки на нектар. Нехай добробут оточує тебе з усіх боків, а успіх буде на всіх горизонтах. З Медовим Спасом!

У цей день ми проводжаємо літо і зустрічаємо Медовий Спас! Нехай Ваше життя буде зі смаком бурштинового меду і присмаком макового пирога! Нехай гуркіт дзвону оновлять Вас для благодаті і подій нових! Медової погоди Вашому дому! Квіткової та солодкої любові! Зі святом!

Вітаю Вас з Медовим Спасом. Бажаю, щоб будинок Ваш був сповнений, як стільники у вуликах, щоб помисли були чисті, як вода в джерелі, щоб щастя в домі було, як зерен в макової голівці, а все погане обходило стороною і забуло до Вас дорогу. Хай буде з Вами Господь!