Оригінальні привітання з Медовим Спасом

Ось і прийшов день Медового Спаса! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодка, немов мед, і не було в ній жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим Вашу сім’ю і Вас!

Сьогодні освячуються солодкі дари Божі робітниць, маленьких бджілок. Скуштувавши меду, люди моляться про благополуччя і готуються до збору врожаю. Вітаю вас, мої дорогі, з Медовим Спасом! Бажаю, щоб ваш дім завжди був повною чашею! Щоб жили ситно, солодко і не знали бідності і лютих смутку!

Проводжаємо літо, Медовий Спас прийшов! Нехай буде Ваше життя зі смаком кращих сортів янтарного меду і присмаком макового пирога! Гуркіт дзвону оновлять Вас для благодаті і подій нових! Медової погоди Вашому дому! Квіткової та солодкої любові!

Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Прийміть від щирого серця поздоровлення з Медовим Спасом! Нехай ваше життя буде солодка і приємна, як ароматний мед. Ніколи не сумуйте і ні про що не шкодуйте. Завжди будьте збережені Пресвятою Богородицею і свято шануйте нашу православну російську церкву.

Вітаю з солодким святом – з Медовим Спасом! Цей святий день необхідний для допомоги знедоленим і хворим. Нехай твоє життя завжди буде багатою і солодкою. Нехай медовий запах віджене від твоєї сім’ї злих духів, а Господь нехай тобі подарує благополуччя і здоров’я!