Найкращі привітання з Водохрещем своїми словами

Бажаю добрих звісток, тільки добрих і довгоочікуваних гостей, щасливих, благополучних років, щоб в них не було горя, печалей і бід. З Хрещенням!

У цей радісний і світлий день бажаю, щоб Божі благословення полилися на вас річкою. Нехай в душі навічно запанує мир, радість і відчуття присутньої благодаті не покидає вас. Нехай думки ваші будуть чистими і благородними, а справи – добрими. Зі святом!

Свято Хрещення – день, коли в кожній крапельці води Господь дарує нам благословення. Тому бажаю тобі сьогодні непросто зануритися в священну ополонку, але і отримати максимум хорошого. Ніколи не хворіти, сприймати світ таким як він є, знаходячи позитивні моменти в кожному прожитому миті.

З Хрещенням Господнім. Бажаю позбутися всіх тривог і негод, бажаю з першими краплями священної водиці відкрити для себе світ благодаті.

Дорогі брати і сестри у Христі! Сердечно привітаю вас з Хрещенням Господнім, з цим світлим і дуже важливим днем ​​в нашого християнського життя! Бажаю вам, щоб Дух святий ніколи не покинув ваші оселі та серця, щоб завжди і в усьому керував вами і допомагав досягати висот справжньої праведності і найбільшою істинної Господньої любові! Будьте збережені від різних спокус і твердо давайте їм відсіч! Береже вас Господь!

Вітаю тебе з Хрещенням Господнім і хочу побажати тільки самого кращого, щоб удача і везіння ніколи не поверталися до тебе спиною, а щастя і здоров’я завжди йшли поруч з тобою по життю! Бажаю тільки позитиву, удачі, добра і радості!

Привітати з Водохрещем

Привітання з Водохрещем українською мовою

Щиро вітаю з Господнім Хрещенням! Бажаю бачити добрі знаки понад і дотримуватися їх і покликом своєї совісті. Нехай добро і благодать живуть в твоїй душі, а серце буде повно тепла і ніжності. Даруй своє тепло близьким і коханим людям, адже це найважливіше!

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.