Найкращі привітання з хрестинами своїми словами

Щиро вітаю дитинку, батьків і хрещених з крестинами! Нехай життя буде яскравою і щасливою, дні наповнюються Божою благодаттю і приємними подіями. Здоров’я і всього самого доброго!

Вітаю зі здобуттям православної віри і входженням у храм, з крестинами тебе! Бажаю, щоб Господь оберігав від заздрості і злості, щоб життєвий шлях був присвячений досягненню своїх цілей, здійснення заповітних мрій, допомоги оточуючим і наповненню щастям твоєї душі.

Вітаю з крестинами! Нехай Господь оберігає маленьке диво від бід, подарує йому довгу і щасливу долю, відмінне здоров’я і хороший характер. Нехай поруч завжди буде ангел-хранитель, направляє і допомагає в скрутні хвилини, захищає і охороняє від поганого.

Вітаю з крестинами і побажати в цей світлий день хочу, щоб ангел-хранитель був завжди з тобою і висвітлював твій життєвий шлях, щоб небеса тобі дарували щастя і благо, радість і любов, щоб доля твоя була щедра на добрі подарунки і щирі емоції.

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, виконання мрій і досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні та хрещені батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися справді безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки найпозитивніші і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Вітаю з крестинами. Нехай ангел твій шлях очистить від бід і тривог, нехай хресні батьки променями світла і радості осяє твою дорогу, нехай легкої і щасливої ​​буде твоя доля, красивою і веселою – життя, відкритої і доброї – душа.

Привітаю з крестинами, з добрим і світлим святом крихти і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа крихти завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятку йти стежкою щастя, блага і любові.

Вітаємо зі значною подією в житті малюка – крестинами, нехай ангел-хранитель завжди захищає його своїм крилом від бід і важких ситуацій. Бажаємо світлої долі, рівною життєвої дороги, здоров’я і щасливого дитинства!