Красиві Різдвяні привітання українською мовою

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю від щирого серця світлого блага і доброго світу, вірного щастя і неймовірною радості душі.

Сердечно вітаю всіх вас, рідних і близьких, знаних і незнаних зі святом Різдва Христового! У Божому світі немає часу, немає простору, немає своїх, ні чужих. Божих людей всіх часів від дня Різдва Христового обгорнула і об’єднала перетворює Сила нетварное Божественного Світла, що стала в світ Богомладенцем Христом. Харчуйтеся ж, Чадца Божі, з Чаші Життя, зміцнює Силою Життя, Зростайте Духам Життя, яже є Христос! Христос народився! І з нами Бог! І ми – Божі!

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

З різдвом Христовим, з щирою радістю душі і доброї благодаттю! Бажаю миру за вікном і світлого щастя в будинку, затишної атмосфери і дружної сім’ї, незвичайних чудес і щедрих подарунків, відкритої душі і м’якого серця. Нехай Різдво подарує яскраву надію і міцну віру, красиву казку і вірну любов.

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

Син Божий зійшов на землю для того, щоб зробити нас дітьми Божими. Саме місце народження Спасителя – місто Віфлеєм – означає дім хліба. Христос хоче стати нашим хлібом. А це означає, що з’єднуються ясла і Хрест, на якому Спаситель стане Хлібом Життя.

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю щастя, світла, тепла і благополуччя у вашому домі. Нехай всі рідні і близькі будуть здорові і успішні. Хочеться побажати успіхів, променистого настрою і нескінченного везіння.

З Новим роком і Різдвом, улюблений братик! Нехай зимовий вітер змін замете в будинок тільки хороше! Ти для мене як лицар, який завжди допоможе і підтримає, я бажаю тобі тільки щастя і міцного духу!

З Різдвом! Нехай усі Ваші думки та бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Тепла і затишку у Вашій оселі. Щастя і здоров’я Вам і Вашим близьким!

Радіє світ блаженний, радіє небо, Різдво Христове сьогодні! З піснями, колядками, веселощами широким зустрічайте його. Нехай душа ваша буде радіти і народиться заново, точно немовля, а благодать осінить будинок і не залишить його до наступного Різдва! Так виконають Ангели сподівання ваших сердець!