Красиві привітання з Яблучним Спасом

Мила моя подружка! Від щирого серця вітаю тебе з Яблучним Спасом! Бажаю тобі, щоб ти була завжди гаряча і красива, як сонячне літо, і щедра і багата, як золота осінь! Щоб на твоєму обличчі завжди сяяла радісна усмішка, а на столі завжди був достаток! Нехай в твоєму домі оселяться любов, мир, радість, щастя, спокій і достаток!

Як сталося Преображення Господа нашого, так і в житті вашої нехай зміниться все на краще. Як Господь наш страждав, але потім отримав небесне царство, так і всі ваші негаразди, що терзають душу, нехай приведуть до великої радості й удачі, перетворять ваш будинок, життя, душу. Нехай свято Преображення Господня буде початком нового етапу у вашій долі.

Щороку шостого серпня в нашій країні святкують Яблучний спас, який можна ще називати Преображенням Господнього. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого приємного і світлого. Сьогодні ви неодмінно повинні відвідати храм, щоб освятити той урожай, який подарував нам Господь. Звичайно ж, мова йде про яблука, які все так люблять. Мені дуже хочеться, щоб ви думали сьогодні тільки про все самому світлому і доброму, бо це свято передбачає саме таке ставлення. Нехай ваші думки будуть чисті, а ваші наміри тільки сприятливі. Нехай у вашій родині сьогодні буде панувати любов і радість. Будьте здорові, щасливі і кохані, а все інше вже буде само собою. Запасіться яблучками, тому що осінь вже вступає в свої права, а осіння прохолода нам буде вже не такою страшною.

Вітаю з Яблучним Спасом і бажаю завжди знаходити порятунок від суєти і печалі в глибинах доброти своєї душі. Бажаю мирного життя без тривог і побоювань. Бажаю солодких миттєвостей і взаємної любові. Бажаю божої ласки і неземного щастя!

Хочу привітати вас з таким прекрасним святом, у якого таке ж прекрасне назву – Яблучний спас. Можливо, що ви не чули про це свято або просто не знаєте, чому він присвячений. Насправді, це свято знаменує собою початок осіннього сезону, хоча вам здається, що літо ще на дворі. Навіть є повір’я, що після Яблучного Спаса починаються перші холоди. Мені хочеться побажати вам міцного здоров’я, тому що здоров’я для людини є найважливішим. Якщо ви будете здорові, то всього іншого вже зможете домогтися самостійно. Мені хочеться побажати вам щастя та здійснення кожного бажання. Їжте багато яблук, щоб отримати благословення, адже, як відомо, це свято іменується ще і як Преображення Господнє. Проведіть це свято з максимальною користю для себе. Порадуйте рідних і близьких.