Красиві привітання з хрестинами до сліз

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, виконання мрій і досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні та хрещені батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися справді безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки найпозитивніші і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Вітаю милу крихітку з крестинами. Бажаю дитині здоров’я і щастя, бажаю батькам і хрещеним величезних сил і бажань відкривати для свого чада світлу і добру дорогу життя. Нехай Господь береже дитину від бід і негараздів, від заздрості і зради, нехай кожен день ангел для крихти відкриває завісу у світ доброти, радості, любові і гармонії.

Малюк народився – це щастя. Гаряче вітаємо з одним з найбільш особливих подій у вашому батьківської кар’єрі – з хрещенням синочка. Нехай дитинка росте добрим і віруючою людиною. Ми будемо просити у Господа щоб, з сьогоднішнього дня, Ангел Хранитель ніколи не покидав ваше маленькещастя.

Це чудова подія відбулася! З цього дня ваш малюк під найнадійнішим захистом – захистом Бога! Нехай на його шляху не буде розчарувань, негараздів і падінь. Нехай Бог і ангели-хранителі чують ваші молитви, і дарують маляті здоров’я і життєрадісність. Прийміть наші щирі вітання!

Вітаю вас з крестинами свого улюбленого малюка і хочу побажати міцного здоров’я, удачі, везіння в житті і як можна більше приємних, цікавих моментів! Нехай Хрестини подарують благополуччя в житті вашої дитини, нехай він завжди вам усміхається, радіє, і ви пишаєтеся його успіхами! Ще бажаю отримати такий захист від Господа, щоб ніякі біди були не страшні, щоб життя дарувала тільки заслужені перемоги, відводячи геть хвороби і прикрощі! Бажаю вам бути гідними і батьками і виховувати малюка згідно християнським заповідям і заповітам. Нехай все в житті буде добре! Нехай кожна мить відкриває новіпрекрасні можливості і дарує позитив!

Вітаю з крестинами, з днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало вірний напрямок по життю, щоб твій розум наставляв тебе на добрі справи.