Короткі привітання з Водохрещем своїми словами, до сліз

Хрещення Господнє нехай принесе благополуччя, спокій, удачу, багато добрих друзів, гарні враження, веселі моменти, впевненість в кожному дні і найміцніше здоров’я на світі!

Нехай на поріг вашого будинку приходять тільки: щастя, надія, достаток, любов і благі вісті. З Хрещенням Господа!

У день Хрещення Господнього, бажаю душевної чистоти, світлих думок і праведних вчинків. Нехай свято Господнього Богоявлення, приносить щастя і достаток, нехай всі будуть щасливі і здорові!

У цей святий день Господнього Хрещення бажаю міцного здоров’я, душевного спокою, любові і достатку у всьому.

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

У свято Хрещення Господнього бажаю здоров’я, добробуту, віри і добра. Нехай мир буде у вашому домі!

Впустіть у душі радість і умиротворення. Єдність з високою силою дає непорушні можливості. Під час купання в ополонці нехай змиються наші гріхи і зміцнить віру. Зі святом! З Хрещенням Господнім!

У цей чарівний, зворушливе свято хочу побажати душевного спокою, світлої радості, міцного здоров’я. Щоб крила надії завжди були за спиною і розкривалися в потрібні моменти. Береже вас Господь!

Вітаю з Хрещенням Господнім і від душі бажаю відхреститися від всіх бід і невдач, далі слідувати дорогою блага, радості і щастя.

Бажаю в день хрещення, щоб Господь почув всі ваші молитви, щоб вселив в вас надію на краще. Зберігайте в душі місце для Бога, і він збереже вас і вбереже!

Бажаю очиститися тілом і помислами в цей великий день. Міцна віра допоможе знайти таке ж міцне здоров’я, а в будинок прийде умиротворення, благодать і мир. З великим святом, з Хрещенням Господнім!

Привітання з Водохрещем українською мовою

Привітання з Водохрещем своїми словами

Хрещення Господнє сьогодні прийшло на землю, і я всіх з цим святим святом вітаю! Бажаю святості, чуйності та щирості, віри в бога і в себе!

Святою водою вмийтеся і змиєте все погане, що сталося за рік. Душею чистою і чистим тілом ступайте сміливо до високих вершин.

Господь Бог дарує таїнство хрещення не просто так. Він дарує разом з цим частинку себе. Бажаю здоров’я і довгих років життя новородіт малюкові!

В цей Водохресний день бажаю величезного припливу сил, життя в багатстві і міцної віри. Нехай вода змиє всі печалі та образи, очистить від бід і хвороб.