Гарні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Зі святом! Нехай всі образи пройдуть стороною, правда і надія будуть поруч з тобою. Хороші думки, приємні зустрічі, любов і удача поселяться в твоєму домі навічно. Міцного здоров’я, світлих думок, красивих слів і справжніх, перевірених роками, друзів. Затишку, душевного тепла і ніяких турбот.

Сьогодні особливий день, коли потрібно подумки подякувати Діву Марію за все, що вона зробила, за її турботу і любов до Спасителя. Бажаю, щоб твоє серце завжди було наповнене тільки світлими мріями і добрими бажаннями.

Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

Благовіщення – унікальне свято для всіх нас, дорогі брати і сестри. Потрібно відзначити його гідно, впускаючи світло в душу, відкриваючи серця один одному, позбавляючись від страхів і сумнівів. Бажаю успіху в житті, удачі і впевненості у все найкраще і гідне. Багатогранність щастя нехай дивує кожну хвилину вашого життя. Удачу збережи в серці і наяву, очисти думки від усіляких печалей. Господь нехай допомагає у всіх починаннях, надаючи впевненості в гідному розвороті справ. Прагнення до істинних цінностей, які можуть проявлятися і в нашому світі живих людей, не дивлячись на біль, перешкоди. Бажаю, щоб ніколи прикрощі та труднощі не приходилив ваш дім! Саме таке життя, світла і з упевненістю в краще, подарує спокій душі, перевищить її над мирською суєтою. З Благовіщенням, найкращим святом всіх віруючих людей!

Всіх православних моїх сестер і братів я хочу сьогодні привітати з Великим святом – Благовіщенням! Я бажаю Вам завжди відчувати любов матері і цінувати її турботу. Нехай Ваші душі і серця світяться від радості, а все зло обходить Вас стороною.

З Благовіщенням! Бажаю відкрити душу і серце Богородиці. Нехай вона завжди буде обдаровувати тебе своїм захистом і охороною. Бажаю, щоб ти зберігав світлість серця і душі, прагнув привнести в наш світ частинку добра, адже все це виявляється можливим, якщо докласти трохи зусиль. Вірю, що у тебе все вийде, адже по-іншому і бути не може. Бажаю захисту від новин сумних, душевних тривог, марних сумнівів, що розпалює печалі. Залиш все погане в минулому, усунь будь-які «але» і йди тільки назустріч всепроникному щастя. Благовіщення несе новий етап в дистанції під назвою «життя», але не тільки від Бога і Богородиці залежить, наскільки затишною і чистою виявиться душа твоя. Сподіваюся, ти знайдеш відгук на поклик всесвіту в собі. А тепер просто хочу сказати: з великим днем ​​для православних, з Благовіщенням!