Гарні привітання з Благовіщенням своїми словами, до сліз

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Вітаю з Благовіщенням і бажаю благодаті в житті, на душі і в серці. Нехай кожен день голубка стукає в твоє вікно і віщує тільки добрі вісті, нехай у твоїй родині панує лад, за віконцем буде мир, а всередині тебе живе щаслива надія і любов.

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Скільки лагідності і благодатного смирення було в серці Марії, скільки мужності і добра … їх вистачило не тільки на те, щоб винести нелегкі життєві випробування, а й на те, щоб перейшовши в життя вічне, зігрівати своїм коханням і заступництвом вкривати всіх стражденних. Ніколи не втрачайте віру в краще, радійте світлого свята і з вдячністю підніміть очі до неба! З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай у вашому житті трапляються добрі чудеса і приходять добрі вісті!

Я поспішаю до Вас сьогодні з благою звісткою, розповісти, що настав час, коли кожна людина повинна радіти. Адже сьогодні відзначається Благовіщення. Хочу Вам сказати, що Бог бачить все, про що ми думаємо, і рано чи пізно за все добрі і світлі думки приходить нагорода. Бажаю зміцнитися у вірі і не втрачати надію.

Звідки ж сьогодні долинає дзвін? Віруючі люди відзначають святе свято Благовіщення. Цього дня радіють мешканці кожного куточка планети. Люди, які зараз перебувають на богослужіннях в своїх церквах просять Господа в своїх молитвах в першу чергу про здоров’я для себе і своїх родичів. Дорогі друзі, кожному з вас окремо бажаю міцного здоров’я, святості в душі, нехай над вами переважають світ, благополуччя і просте людське щастя. Бажаю, щоб в цей благий, урочистий день, в ваш будинок увійшли і залишилися в ньому назавжди Віра, Надія, Любов. Хай буде над вами святість Божа і його благодать нехай наповнить ваші душі і серця. Нехай весняна крапель звучить не тільки на вулиці, але і в житті кожного з вас. Зі святом, дорогі мої, посмішок, натхнення, радості і благодаті кожному з вас.