Зворушливі привітання з Трійцею своїми словами, до сліз

Вітаю зі святом Трійці! Цей світлий день нагадує нам про потрійності Бога. Нехай три обличия Всевишнього бережуть вас. Бог Батько дарує надію, святий дух зміцнює віру, а Бог Син допомагає любити щиро і безкорисливо.

Прийміть поздоровлення у свято Трійці! Сьогодні я хочу вам побажати всього самого доброго і хорошого, щоб життя дарувала безмежні радості, щоб любов заповнювала собою весь простір, а життя дарувала натхнення і впевненість в своїх силах!

Вітаю тебе зі святом Святої Трійці. Бажаю сьогодні відкритися божественної благодаті, прийняти в своє життя небесну допомогу. Нехай у тебе буде в три рази більше радості, любові і приємних миттєвостей!

Вітаю з Трійцею і від душі бажаю, щоб в твоєму житті цвіли розкішні сади щастя, щоб на серці завжди було легко і спокійно, щоб душа жила мрією і не однієї і, щоб всі ці мрії збувалися. Здоров’я тобі, блаженних думок і відчуттів, миру, радості і добра.

Вітаю з днем ​​Святої Трійці! «На Трійцю душа на лад налаштуватися», – йдеться в народі. Нехай у кожного просвітиться душа. Бажаю вам радости серця свого, душевного спокою, одухотворення і натхнення! Будьте щасливі!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

Бажаю в день чарівної Трійці випробувати пришестя чудодійного благословення і ощасливлювати духовності, а не ілюзії спокушання неіснуючими русалками в зелених вінках!

Улюблена бабуся! Щиро вітаю тебе зі святом Святої Трійці! Хочу побажати в свято тільки самого кращого – віри, відкритого серця, успіхів,радості і добра! І, головне, міцного здоров’я! Нехай Господь допомагає тобі у всьому, і подарує довгі роки життя! Тепла і везіння!

Хочу привітати вас зі Святою Трійцею. нехайцей прекрасний день підносить вам тільки все найкраще, нехай веде вас вперед і допомагає радіти життю! Будьте впевнені в собі і рухайтеся туди, де вас чекає благоденство і душевне тіло! Нехай у вас все неодмінно вийде, а бажання збудуться!

Кохана, вітаю тебе з цим прекрасним днем! Настала Свята Трійця! Це означає, що прийшов час радіти життю, усміхатися і, звичайно, дякувати Богові за все, що він тобі дав – це життя, цей світ, цю любов …. Бажаю, щоб доля була завжди до тебе прихильна! Люблю тебе!

Привітання з Трійцею українською мовою

Привітати з Трійцею до сліз