Зворушливі привітання з Благовіщенням українською

Всіх мирян хочу привітати з світлим святом Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Нехай Матір Божа всіх вас оберігає, захищає від бід і веде вас по життю, висвітлюючи ваш життєвий шлях!

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.

З Благовіщенням. Нехай добрі вісті приходять до твого дому, нехай Господь веде тебе дорогою миру, любові, благодаті, нехай серце таїть світлу надію і іскорку доброти.

З Благовіщенням! Нехай душа несеться голубом вгору за мрією і надією, хай зрадіє серце, нехай воно не втратить віри в любов і добре диво.

Нехай Свята Діва приносить тільки радісні вісті! Нехай Бог допомагає в кожному доброму ділі! Кохайте і будьте коханими, щасливі і здорові. Нехай вас оточує доброта і краса. Не чекайте поганого і воно не станеться. Зі святом!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це чудовий і світле свято, яке щороку приходить в наші і серця. Я щиро вітаю вас, рідні мої з тим, що у всіх людей в черговий раз з’явилася надія на те, що народження Спасителя зможе все виправити і спокутувати людські гріхи. Нехай разом з цією благою звісткою до ваших осель увійде щира віра, світло і надія. Збережіть в своїх сім’ях і серцях любов до Господа і Божої Матері, нехай вони стануть вошей захистом і опорою у важких ситуаціях. Богородиця отримала благу звістку про благословенному дитину, він став їй нагородою за її віру, щире покаяння і щось неймовірне бажання, яке стільки років жило в її серці. Блага звістка прийшла не тільки до Богородиці, а й до всього народу. Господь ніколи не залишить в біді своє дитя, бачачи його щире бажання стати краще, прагнення до світла і добра. Нехай це свято зробить ваші серця добрішими і чесніше, як по відношенню до себе, так і по відношенню до Господа.