Щирі привітання з Різдвом своїми словами

Сьогодні Різдво – один з найбільш казкових і світлих свят. Донечка моя, я хочу привітати тебе з цим святом і побажати тобі ніколи не переставати вірити в чудеса. Звичайно, я знаю, що ти дуже хочеш конячку, але боюся, що це прохання не так-то легко буде виконати. Але ти не втрачай надії, тому що сьогодні все можливе. А ще хочу тобі сказати секрет – то бажання, яке ти загадаєш в цю різдвяну ніч, обов’язково збудеться. Але тільки не загадуй кінь, тому що ти вже написала лист Діду Морозу з проханням тобі її подарувати. Потрібно згадати що-небудь інше. Моя улюблена, нехай всі твої мрії виконуються, навіть найпотаємніші. Я тебе дуже люблю і хочу, щоб ти завжди була щаслива.

З Різдвом! Янголята сьогодні торжествують, тим самим наповнюючи наші душі оптимізмом. Бажаю тобі вловити їх посил і осідлати хвилю радості, щоб потім всіх оточуючих своїм світлом освітлювати!

Чудову і милу жінку вітаю з Різдвом Христовим. Бажаю завжди чудовою бути і чудовою, щиро вірити в свою мрію і добре диво, слідувати по життю дорогою щастя і любові, обдаровуючи близьких радістю та світлими надіями.

З Різдвом Христовим! Бажаю процвітання і благополуччя. Нехай в двері постукає щастя, а світ стане сповнений нових відкриттів!

Краса душі нехай завжди допомагає Вам рухатися по життю. Нехай гармонія буде в серці, щоб кожен день наповнювався світлом і добром, словами любові і рідними обіймами. Нехай чудесам завжди буде місце, а вірі не залишати думок. З Різдвом Христовим!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Ось і настав світле і радісне свято – Різдво Христове! Бажаємо всім, від малого до великого – сміху, піднесеного настрою, святкових сюрпризів і багато-багато задоволень! Нехай віра буде надійною опорою і підтримкою в душі у кожної людини! Щастя вам, здійснення мрій, приємних подій і великої любові!

Родинного затишку і зимових радощів бажаю в день Різдва Христового і нехай щастя і любов поселятися в кожному серці!

Від щирого серця вітаю з цим світлимсвятом! Нехай у домі панує мир, любов і розуміння, а будь-які негоди обходять стороною! Бажаю добра і процвітання!

Вітаю з Різдвом Христовим! Бажаю, щоб кожен був щасливий, здоровий і наповнений життєвою енергією. Нехай до вашої оселі прийде благодать, благополуччя і достаток. Бажаю вам добра, людської теплоти і щирості! Зі святом!