Щирі привітання з Пасхою у прозі, до сліз

Гримнув світлий, добрий свято – Великдень! Вітаю з цим радісним днем. Бажаю воістину душевного тріумфування, достатку, тепла, затишку, посмішок і сімейного єдності. Нехай Божа благодать освітить ваш будинок і наповнить його світом, благополуччям і душевністю!

Настав один з найсвітліших і довгоочікуваних днів для всього православного світу – свято Світлої Пасхи Христової! Нехай же цей день творить чудеса, дарує вам здоров’я, натхнення, душевне тепло, турботу близьких і любов! Нехай Господь буде з вами завжди!

Вітаю тебе зі святом світлого Великодня! Нехай цей надзвичайний весняний день буде наповнений яскравими фарбами, приємними зустрічами, щирими словами і душевної гармонією.

Прийми сьогодні мої поздоровлення з Великоднем. Нехай в цей Світлий День здійсняться всі твої бажання, нехай радість і щастя стануть твоїми вірними супутниками в житті, нехай твої очі завжди світяться від щастя. Христос Воскрес!

Христос Воскрес! З добрим святом Пасхи. Нехай в життя твою постукає світле щастя, нехай для душі цей день відкриє врата радості. Бажаю всього доброго і хорошого, бажаю світлих думок і великодушних вчинків, бажаю істинної любові і Божого благословення на благополучну довге життя.

Настала велика Пасха! Я бажаю тобі, що це світле свято відвів від тебе будь-яке лихо, і дав хороших друзів і подруг, багато-багато здоров’я, щастя і великої любові. Христос Воскресе!

Спасибі за те, що твоя курка, коли несла різнокольорові яєчка, не забула про мене … знесла і на мою долю. Нехай твоя доля буде прикрашена такими ж яскравими подіями, чудесами і пасхальним достатком, як ти сьогодні прикрасила мій день. Бажаю тобі красивого життя, і щоб приємних сюрпризів і теплих спогадів в ній було дорівнює кількості прожитих днів.

Поздоровляю з Пасхою, Христос Воскрес! Щиро бажаю вам добробуту, серцевого спокою, радості і щастя! Нехай віра зміцнитися і допоможе подолати будь-які складнощі, а всі ваші молитви знайдуть свій відгук!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаємо православних християн зі святим святом Пасхи, нехай світло Божої допомоги оберігає Вас у важку хвилину, бажаємо Вам і Вашим рідним миру, любові, процвітання і здоров’я.

Христос Воскрес! Нехай доля буде з тобою – щедрою, віра – міцної, надія – безсмертної, а любов – безумовна. Бажаю, щоб люди навколо тебе не втомлювалися доводити свою християнську любов до ближнього добрими справами і добрими словами.