Щирі привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами, у прозі

Колеги, вітаю з Новим роком Бика і Різдвом. Хочу побажати завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації, з кожною справою домагатися успіху і визнання свого таланту. Нехай прийдешній рік подарує масу можливостей, ідей і удач, нехай кожен день буде днем ​​професіоналізму і значного досягнення.

Від щирого серця я вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю тільки світу, світлого щастя, вірного кохання і достатку. Нехай в будинок приходять благо і добро. Нехай в сім’ї все буде миле оце і здорові. Нехай навколо будуть радість і успіх. Нехай душу радують тепло рідних і дзвінкий сміх.

З Новим роком, з Різдвом! Нехай приходить радість в будинок. Нехай збуваються мрії, В Боже чудо вірте ви. Не хворійте, вік живіть, Своїм життям дорожите. Будинки часто не сваріться, С близькими не розлучайтеся. У Новий рік і Різдво Вірте, люди, в диво. Щастя хай прийде в будинку. Зі святами вас, друзі.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Наступаючий рік вже близько. Чути його урочиста хода з бубонцями, хлопавками, дзвінким радісним сміхом і бризками ігристого шампанського. Пора згадувати заповітні бажання і шукати під ялинкою довгоочікувані подарунки. Мені дуже хочеться, щоб вони мали не тільки матеріальний вигляд. Адже найголовніше в нашому житті неможливо загорнути в подарункову упаковку і обв’язати стрічкою. Звичайно ж це любов, благополуччя, вірність, дружба, взаємодопомога і душевний спокій. Бажаю, щоб все це було з вами в майбутньому році і не тільки! З Новим роком і святим Різдвом!

Вітаю Вас з Новим роком, а також Різдвом! Бажаю ці дні провести в затишку, веселощі, безтурботно і обов’язково з хорошими, коханими людьми. Щоб з настанням Нового Року та Різдва у Вашому житті додалося здоров’я, любові, достатку, посмішок і везіння. Нехай свята запам’ятаються яскравими враженнями, теплими словами та нестримним веселощами.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим! Бажаю змінити своє життя, викресливши з неї всі невдоволення і образи, залишивши в ній тільки радість і гармонію. Бажаю щасливого нового року, теплого і затишного Різдва. Бажаю миру і любові, здоров’я і благополуччя!

Прийміть мої щирі вітання з Різдвом і Новим роком! Бажаю Вам, щоб рік приходить став роком звершення всіх мрій!

Пані та панове! Маю велику честь привітати вас з наступаючим святом! У минулому році відбувалося багато різних подій, але я сподіваюся, що хороші моменти вам запам’яталися найбільше ніж погані. Давайте все, що нас може засмучувати, залишимо в минулому. Коли годинник проб’є дванадцять, ми зробимо крокв новий рік з надією і вірою в краще майбутнє. Нехай прийдешній рік несе мудрість, взаємоповага і розуміння. Важливо в новому році вірити в те що все буде добре. Але вірити іноді буває мало, потрібно прагнути до цього. Бажаю берегти себе і тих, хто дорогий вам.