Привітання з Пасхою українською мовою

Сьогодні радісний день. Бажаю всім і кожному, щоб в душі вашої завжди треллю дзвонили дзвони. Нехай серце ваше, завжди буде зігріте любов’ю до близьких. Святі ангели, будуть помічниками вам, в богоугодних справах. Живіть чистою душею і вірним серцем. І нехай в житті у вас буде все благополучно. Зі святом світлого Великодня!

Христос Воскрес! У світлий і урочистий день Пасхи бажаю добра, благополуччя і миру вашому дому! Нехай життя оновиться разом з природою, нехай почуття світлої радості не покидає душу якомога довше. Бажаю гармонії, любові, сімейного затишку і щастя!

Вітаю з великим святом Воскресіння Христового! Нехай в цей день навколо панує безмежна радість, адже сьогодні весь світ оновлюється для нового життя. Бажаю, щоб вдався паску, багатим був великодній стіл і щасливими особи присутніх за ним. Христос Воскрес!

Великдень – одне з найсвітліших і значущих православних свят. Так нехай всі події у вашому житті будуть такими ж важливими і приємними. Нехай радість панує у вашому житті, а добро тече до вас швидкими струмочками. Нехай в житті відбувається багато добрих чудес. Господь нехай подарує вам натхнення на добрі вчинки і береже вас і ваших близьких.

Вітаю вас зі святом! Воскресіння Христове це прекрасний день. Він вселяє надію, любов і віру в серця. Нехай сьогодні доброта і благодать Господня, торкнеться Вас. Вітаю з паскою!

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

Привітання з Пасхою у прозі

Привітати з Пасхою у прозі

Сьогодні – найвдаліший день, щоб побажати тобі стати свідком багатьох і багатьох чудес, які (я в це вірю) обов’язково трапляться з тобою. Нехай сьогоднішній день стане початком нової, мирної і щасливою епохи в твоєму житті.

З чистою душею, сердечно вітаю вас зі Світлим святом – Воскресінням Христовим. Щиро бажаю вашій чудовій родині здоров’я, благополуччя і взаємної любові. Нехай Господь направляє, а ангели охоронці супроводжують кожного з вас на життєвому шляху. Удачі в справах, гарної погоди в будинку і виконання заповітних бажань. Христос Воскресе!

У день благодатної Пасхи від щирого серця бажаю тобі чистого неба, щирої радості, міцної віри, здоров’я і благополуччя! Будь щасливий і поділи своє щастя з іншими, бо за будь-яке наше добро Господь повертає все з ще більшою любов’ю і благословенням! Зі святом! Христос Воскресе!