Оригінальні привітання з Вербною неділею простими словами

З Вербною Неділею, в цей день Ісус в’їхав до Єрусалиму як Месія, як символ віри і безгрішності, так нехай же віра оселиться і в наших серцях назавжди, душі нехай наповняться любов’ю до Бога, життя стане щасливою і красивою, а ми відкритими для всіх!

Верба охоронятиме твій будинок від будь-яких негараздів. Бажаю, щоб свято пройшло з вірою, надійної і любов’ю. Нехай здоров’я твоє завжди буде міцним, нехай все вдається і в житті буде більше приємних змін. Вітаю тебе з Вербною неділею і шлю тобі свій полум’яний привіт!

В цей святий і великий свято, я хочу, щоб з білим цвітінням верби, в твій будинок увійшов справжній дух Господнє. Я хочу, щоб він приніс в твій світ: світ, радість, любов і щастя. Нехай віра в твоїй душі ніколи не вмирає, бо Господь віддав своє життя, щоб наша віра скинула з себе кайдани забобонів, невіри, дрімучості і рабства, і жила вічно. З Вербною Неділею!

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати, щоб душа твоя спокутувати від грішних помислів, щоб серце відчуло щастя і натхнення. Нехай молоді гілочки верби «виб’ють» з тебе все погане, нехай вони обдарують тебе міцним здоров’ям, силою волі і характеру, добротою в прагненнях і вчинках.

Вітаю з Вербною Неділею і бажаю наповнити організм здоров’ям, тіло – бадьорістю, голову – світлими думками, душу – натхненням, а серце – любов’ю. Нехай в цей день тебе покинуть тривоги і негоди, нехай «котиками» в твоєму житті розпуститься щастя.

Від щирого серця вітаю тебе з Вербною Неділею! Гілкою верби закликаю до тебе благополуччя, додаток розуму, здоров’я, відганяю втому, лінь, проблеми. Бажаю тобі напередодні світлого Великодня очистити свою душу і тіло, вирости духовно і, звичайно ж, зміцнитися матеріально. Нехай радість оселиться в твоїй душі, любов – у серці, а щастя – в будинку.

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати міцного здоров’я, вічного блага життя, доброго щастя, ніжності почуттів, безсумнівною віри, світлої надії і істиною відради душі.

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

Улюблений, вітаю тебе з Вербною Неділею і бажаю, щоб додалося здоров’я і сил, терпіння і впевненості, відваги і рішучості. Милий, нехай кожен життєвий питання дозволяється благополучно, нехай з цього дня тебе чекають великі події і браві перемоги.

Вербна неділя – велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

Привітання з Вербною неділею своїми словами

Привітання з Вербною неділею своїми словами