Оригінальні привітання з Великоднем простими словами

Настає радісний, весняне свято Пасхи. Мої побажання будуть простими, але щирими. Живіть довго і щасливо, в любові та злагоді. Нехай у домі завжди буде достаток і затишок. У прагненні поліпшити своє матеріальне добробут немає нічого поганого, але не забувайте про душу. Все чого ми маємо в цьому житті, насправді, дає нам Бог. На радість або на біду. Православні обряди і церковні звичаї дані нам для того, щоб за побутовими проблемами ми не забули про Творця і про Ісуса – Спасителя. Будьте частиною прекрасного спільноти істинно віруючих людей під назвою Православна церква! Христос Воскрес! Нехай віра в Бога вас не покидає ніколи!

Христос Воскрес! Я вітаю тебе з Великоднем і бажаю йти щасливою дорогою життя, не залишаючи осторонь близьких і дорогих людей, бажаю ні на мить не втрачати віри і доброї надії, бажаю в це світле свято відчути раптом неймовірний приплив сил, енергії, натхнення і великої радості.

З Великоднем вітаю! Відсутність тривог, занепокоєнь, страхів, сумнівів, побоювань і скорботи, а замість них благополуччя, удачу, блаженство, достаток матеріальний і духовний нехай принесе тобі цей ясновельможний православне свято!

Вітаю з Великоднім Воскресінням. Нехай Господь пошле благополуччя, мир і радість вашого будинку. Нехай в душі буде гармонія і спокій, здоров’я буде міцним, а любов наповнює серце і осяває все навколо.

Христос Воскрес! Зустрічайте Великдень! Проведіть це свято весело і незабутньо, в колі рідних і близьких людей. Нехай радіє душа, а життя завжди прикрашають нотки добра, позитиву і благополуччя!

Вітаю з паскою! Христос Воскрес, так нехай в твоєму серці засяє світло радості, нехай віра залишається міцна, а життя – повна щасливих і прекрасних моментів. Від щирого серця бажаю доброї надії і великих сил, благополуччя і миру – миру в родині і на Землі!

Привітання з Великоднем до сліз

Привітати з Великоднем своїми словами

У день світлої доброї Пасхи від чистого серця бажаю любити і неодмінно бути коханою людиною, мріяти про сокровенне і всією душею прагнути до чудес, жодного дня не проживати без віри і надії, завжди бути під надійним захистом крил свого ангела.

Христос Воскрес! Сьогодні вся природа радіє, навіть сонечко грає своїми променями і приносить нам радість і тепло Воскресіння, тому я і Вам бажаю насолодитися пасхальної благодаттю, щоб Ви завжди світилися, як сонечко і випромінювали для оточуючих душевне тепло, радість і світло!

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!