Найкращі привітання з Різдвом простими словами

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай світле свято буде навіяний життєвим натхненням і нотками любові, повітрям щастя і теплотою улюблених.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати залишатися справжнім чоловіком, впевненим у своїх силах і успішним в своїх прагненнях. Нехай сьогодні запалиться яскравий вогонь твоєї надії і щастя, нехай попереду тебе чекають великі перемоги і звершення.

У свято Різдва бажаю, щоб у Вашому житті сталося справжнє диво, всі рідні і близькі були б здорові, а храм переповнився щастям і Божою благодаттю.

Нехай прихід у світ Христа пробудить в вас милосердя до ближніх, щоб у вас в 2021 році було якомога більше приводів його проявити. Бажаємо творити справи милосердя від чистого серця.

Різдво це, звичайно ж, диво, яке нам подарував Спаситель. Вітаю вас і бажаю, щоб ваша душа була наповнена добром, вірою і любов’ю. Адже це найголовніше. Саме вони прикрашають світ, роблять його воістину прекрасним. З Різдвом Христовим вас!

Милого і доброго хлопця вітаю з Різдвом. Бажаю щирої любові і світлих почуттів, взаєморозуміння у відносинах з близькими і благополуччя в житті, благородних вчинків і красивих ідей, щедрості душі і бравого биття серця.

Нехай тепле світло різдвяної зірки зігріває, а морозна зоря святкового ранку дарує надію на світле майбутнє. Нехай душа завжди буде відкрита чуду, добра і помахом чарівної палички. Посміхнися всьому світу і він відповість взаємністю, а віра в різдвяне диво допоможе втілити його в життя.

Милу і добру жінку вітаю з Різдвом Христовим. Щиро бажаю мирного неба і світлого блага, великих надій і чистої любові, вірного щастя і милосердя, радості душі і відмінного здоров’я для всієї родини.

Нехай Різдво Христове обдарує Ваш будинок благодаттю і світом, а Господь ніколи не перестане оберігати!

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

Різдво – чудове свято, в якому сяє світло Господа, провідний людей до спасіння! Нехай він буде благородним і благодатним!

У Різдво лови свою Віфлеємську зірку! Нехай вона осяє тебе світлом своєї любові і дасть надію на віру в краще!

Із зіркою Різдва, бажаю я вам в будинок добра. Нехай життя буде багатший, а попереду вас чекає удача. З Різдвом!