Найкращі привітання з Пасхою до сліз

Зі Світлим Христовим Воскресінням! Радості Вам про воскреслого Господа! Нехай ця всеперемагаючапасхальна радість і любов залишається в наших серцях на довгі-довгі роки. Бажаю добра, благополуччя і миру вашого будинку і Божого благословення!

“Христос Воскресе!” – говоримо ми в свято світлого Великодня. Радійте цього дня, любите життя, вірте в Христа! Нехай сьогодні за святковим великоднім столом збереться вся ваша сім’я. І нехай кожен новий день приносить вам благополуччя, здоров’я і дарує щастя!

Сьогоднішній день прекрасний не тільки Воскресінням Ісуса, але і тим, що курки починають нести кольорові яйця … Я і тобі принесла це чудо. З’їж його (яйце) обов’язково і нехай з сьогоднішнього дня твоє життя буде повне чудесами, красою і чарівністю. Зі святом!

У день Світлого Великодня бажаю вам і вашим близьким щастя, гармонії, миру та розуміння. Нехай очиститься душа ваша, будинок наповниться благодаттю, а серце – бажанням творити добро, віддавати себе вірі, бажанням любити і бути коханими! Нехай світла Пасха дзвоном дзвонів зцілить душі, і очі засяють від усвідомлення Воскресіння Христа! Христос Воскрес!

Бажаю в день світлого Великодня побачити правильну дорогу до щастя і благополуччя. Нехай ця дорога буде прямий і легкої, а щастя буде величезним і нескінченним, але одним на двох. Христос Воскрес!

Сьогодні світлий день і в прямому і в переносному сенсі. За віконцем світить сонечко, весна остаточно вступила в свої права. Та й на серці легко і світло, бо настала Велика Пасха. У такі дні хочеться зупинитися, забути про нагальні справи і просто радіти життю з близькими людьми. Навіть хліб насущний сьогодні не тільки смачний, але і освячений, а значить благодатний. Бажаю вам завжди гарного настрою, удачі, задоволеності від життя, сімейного тепла і Божого розташування. Нехай в душі завжди світить сонце, а думки будуть тільки позитивними і чистими, як у дитини. Христос Воскрес!

У цей славний і добрий свято Пасхи я побажати хочу від щирого серця великого і смачного паски для дружної і міцної твоєї родини, світлого блага втвоєму домі і щирого щастя, здоров’я і миру, надії і віри, вірною удачі і милості душі.

Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Щороку ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться в твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Нехай сонечко добром з небес зігріє тебе в Великодній день. Христос Воскрес! Нехай серце лише щирою любов’ю багатіє, друзі нехай ніколи не зраджують. Бажаю бути добрішими багатьох, щоб все робилося не дарма. Сердечно вітаю з Пасхою тебе.