Красиві привітання з Благовіщенням у прозі, до сліз

Повік не втрачайте віру в мудрість промислу Божого, покладайтеся на нього, як колись Пресвята Богородиця, нехай справи ваші будуть благими і думки праведними, що не віддавайте крайнощів зневіри, образ і гонитвою за модними благами. Найважливіше з благ – бути в світі зі своєю душею і не забувати про неї. З радістю світлого свята Благовіщення! Миру, добробуту і добра!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці, зсвятом доброї надії і світлої віри! Бажаю, щоб в житті були тільки благими звістками, тільки щасливі дні, тільки щирі почуття, тільки добрі друзі, тільки вірна любов.

Вітаю з чудовим Благовіщенням! Нехай цей день наповниться теплом рідних сердець. Нехай всі проблеми і перешкоди відійдуть на задній план. Доля підносить свої найкращі подарунки. Світися щастям, добротою і здоров’ям!

Вітаю з великим, світлим і добрим святом Благовіщення! Бажаю, щоб ваше життя було у всіх сенсах благополучною. Нехай в серцях і душах у вас завжди живе віра, яка допоможе не тільки нести свій хрест, але і приймати всі подарунки, уготовані вам долею. Зі святом!

Місяць квітень подарував нам прекрасне свято Благовіщення. За старих часів цей день відзначався, як початок весни, день відкриття землі і пробудження її від сну. Народ вірив, що саме в цей день прокидалися і виходили з землі миші, змії та комахи. Вітаю Вас з цим прекрасним святом. Нехай тільки хороші, радісні вісті повідомляють Вам. Бажаю Вам удачі у всьому. Нехай міцне здоров’я не покидає Вас довгі роки. Нехай Ваше життя тече, як повна ріка. Нехай ангел-охоронець оберігає Вас від усього поганого Бажаю Вам надійних і вірних друзів.

Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Привітати з Благовіщенням

Привітання з Благовіщенням до сліз

Віра і правда в служінні Господу, допомагає врятувати не тільки свою душу, а й душі рідних і близьких. Надія на мир і спокій, які одного разу запанують на нашій грішній Землі, закликає знову і знову просити прощення за гріхи і погані думки.

З Благовіщенням Пресвятої Богородиці! Саме в цей день Діва Марія дізналася благу звістку про те, що стане Богородицею і матір’ю Спасителя нашого, Ісуса Христа. Нехай же в цей світлий свято наші душі наповнюються тільки найкращими помислами, щоб в житті кожного з нас була своя блага вість.