Кращі привітання з Різдвом у прозі, українською мовою

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом українською мовою

З Різдвом Христовим вітаю! Нехай всі ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері. Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові. Нехай сімейне вогнище зігріває серця рідних і близьких, рідних країв та теплий затишок зберігає ваші сімейні цінності, любов дорогих вам людей дарує впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, справдилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим! Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

Вітаємо вас, дорогі наші друзі, з чудовим зимовим святом, що несе добро і світло в душі і вдома людські – з Різдвом Христовим! Нехай буде легким і світлим ваш життєвий шлях, теплим і затишним ваш будинок, добрим і великим серце кожного з вас. Напередодні цього чудового свята хочеться побажати вам у всьому божої допомоги і підтримки, а найголовніше – віри! Віри не тільки в Бога, але і в себе! Удачі вам і любові, миру і взаєморозуміння.

Веселощів і щастя вам в цей прекрасний святковий день: добрих гостей, друзів і близьких. Нехай ваш будинок буде сповнений любові і справді різдвяним щастям!

Різдво – це самий казковий свято в році. В цей день народився чудовий немовля – Ісус, нова людина відкрив дорогу в життя. До цього дня близький і Новий рік – теж початок нового, коли віриш, що попереду чекає лише краще. Та й просто все навколо схоже на казку, і ці відчуття часом не передати словами. Вітаю з Різдвомі бажаю, щоб в душі завжди жила віра в краще, і почуття прекрасного ніколи не покидали!

Дорогий мій, шановний начальник, вітаю Вас з Різдвом. Нехай дзвенять дзвони любові і щастя, нехай з кожним днем ​​все яскравіше сяють для Вас зірки удачі, нехай в житті буде благодать для тіла і душі, нехай Ваші добрі діяння повертаються до Вас великими успіхами.

Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!