Кращі привітання з днем ангела Лариси своїми словами, у прозі

Лариса, з Днем Ангела! Нехай від тебе він ніколи не відлітає та допомагає завжди і в усьому!

Вітаю тебе Лариса з днем ​​ангела і бажаю, щоб його молитвами влаштувалися всі справи твої, і ти знайшла б спокій і тут, і в майбутньому житті. Нехай сам Господь Бог береже тебе на многії і благії літа. Ще раз зі святом!

Лариса від душі вітаю тебе з днем ​​янгола і бажаю яскравих зірок на небі, які висвітлюють твій шлях до мрій, доброї удачі і чудових ідей, щирої любові, яка зігріє твоє серце, великих надій та яскравих моментів щастя.

З днем ангела Лариса тебе я вітаю, бажаю тобі земних благ, щоб ангел летів не відстаючи, щоб охороняв і було завжди так! Адже він від усього рятує та береже. Він дорогу твою знає і завжди тебе підтримає, найсвятіший, з святих!

З Днем Ангела, Лариса. Від щирого серця бажаю вам щастя і благодаті, незгасимої світлої надії і невичерпної доброти душі. Нехай Господь завжди чує ваші молитви, нехай небеса дарують сили на славні справи!

Лариса бажаю мудрості тобі від Бога, благословень від нього. Нехай буде світлою і чистою дорога. Вітаю з днем ​​ангела!

У цей день твій ангелик святкує свій день народження. Тому я бажаю, щоб він завжди був поруч з тобою Лариса і добре виконував свої обов’язки!

Сьогодні, в день твоїх іменин Лариса, хочеться побажати тобі, щоб життя виправдало всі твої надії! Нехай твої дні будуть сповнені світлими миттєвостями, любов’ю і успіхами, а печаль і тривога не ступають на твій поріг! Від щирого серця вітаємо тебе зі святом!

Лариса, вітаю з твоїми іменинами! Нехай твоє ім’я прославиться на весь світ, а ти будеш щасливою, здоровою людиною з яскравою енергією. Нехай ангел щодня тебе охороняє та береже тебе від помилок!

Лариса з днем ангела тебе я вітаю! Від щирого серця бажаю багато щастя і любові! Щоб ангел тебе оберігав, та життя було таким, як ми всі мріємо!

Сьогодні від щирого серця вітаю тебе Лариса з іменінамі й бажаю щоб твоє життя підносило пріємні сюрпризи, дарувало масу незабутніх вражень, перспективних можливостей, вірного щастя и щірої любові.

У цей особливий день хочу побажати тобі Лариса благополуччя і щастя. Нехай твій Ангел завжди тебе оберігає, а твої плани будуть втілені в життя. Сподіваюся, тебе завжди буде супроводжувати удача й успіх.

Лариса з Днем Ангела привітати я тебе хочу! Нехай ангел буде сильним, ти вір йому завжди, шляхом дороги довгою він поведе тебе, обходячи ями і вибоїни. Він один твій захисник і в цей важливий день ви разом, ви єдині, як сонця світло і тінь!