Гарні привітання з Вербною неділею своїми словами, у прозі

Нехай Господь підкаже і натякне, куди згорнути і куди піти, щоб на праведне стежку піти, стежку добра, райського щастя і благоденства. Зі святом! Любові і благ Вам!

Бажаю вам в Вербна Неділя, щоб милість Господня зійшла на ваш будинок, щоб в очікуванні світлого свята Пасхи відвідали вас чисті помисли і мудрі думки, щоб зміцнилися серця ваші в вірі, наповнилися надіями, радісними почуттями, гармонією. Нехай молитви долетять до небес, хай все задумане здійсниться!

З Вербною Неділею! Нехай злі духи, які сіють розбрат, негаразди і біди, назавжди залишать Вашу сім’ю. А сили небесні нехай принесуть мир, любов і процвітання Вашому дому!

З Вербною Неділею вітаю я, З Божим осяяння – сенсом битія.Вам любові бажаю, віри, довгих лет.Пусть подарує верба чистий добрий світло!

Вербна неділя – велике свято, коли потрібно відпустити все негативне, а впустити в будинок і в серці лише те, що дарує тепло і робить вас щасливими. Бажаю, щоб вас оточували лише люди з відкритими і добрими серцями. І, звичайно, бажаю, щоб ваші серця так само були відкритими і добрими. Зі святом!

З Вербною неділею! Це прекрасне свято – привід для веселих посиденьок в добрій компанії за чаркою чаю. Бажаю тобі відзначити цей день так, щоб не було нестерпно боляче твоїй голові і тілу вранці. Нехай друзі завжди будуть поруч, а тобі щастить безмежно!

З Вербною Неділею! У народі є повір’я: хто хоче добре і вдало провести майбутній рік, повинен від душі відшмагати себе вербою. А якщо отхлещешь ближнього, принесеш удачу йому і свою подвоїш. Так що не соромтеся, даруєте добро і удачу рідним і коханим. Коли ще випаде така можливість проявити турботу? Щастя, достатку і процвітання на довгі роки.

Вітаю з Вербною Неділею і від душі хочу побажати створювати щось добре і чудове, вірити тільки в хороше і світле, дарувати близьким свою любов і турботу, згадувати все веселе і жити щасливим сьогоденням. Нехай в цей Вербну неділю твоє серце покине печаль і тривоги, нехай наповниться добрим здоров’ям і світлом радості твій будинок.

Вербові пухнасті гілочки стукають у вікна, в серця – про швидкий святі сповіщають. Вітаю з Світлим Вербною Неділею! Чисті небеса нехай сяють синявою над вами, дарують нескінченну кількість посмішок, любові, добра, щедрості, взаєморозуміння і підтримки! Нехай кришталевий дзвін звучить в душі і приносить щасливу гармонію, теплу радість!

Вітаю з вербною Воскресінням – святим і просто прекрасним святом! Нехай ці гілочки верби додадуть тобі сили для нових звершень і перемог,зберігає від непогожих днів і дає молодість, красу і здоров’я на довгі-довгі роки!