Гарні привітання з Різдвом своїми словами, у прозі

Папа, від щирого серця вітаю з Новим роком! Я знаю, як багато ти робиш для нашої сім’ї і нехай в цей святий день всі твої труди, зусилля і старання будуть винагороджені! Бажаю, щоб зірки завжди вказували тобі вірний шлях!

Дорога сестричка, в свято доброго і світлого Різдва від душі тобі хочу побажати барвистого світу і звершення всіх надій, радості для серця і світла для душі. Нехай Різдво подарує багато веселих і щирих емоцій, щасливих посмішок і міцних обіймів.

З Різдвом Христовим, брат. Бажаю мужності серця і віри в себе, сміливості душі і відчайдушного завзяття. Нехай в це Різдво Господь подарує твоєму серцю великі надії, які обов’язково виправдаються в найближчому майбутньому. Бажаю тобі здоров’я, сил, внутрішнього спокою і взаємної любові.

Дивовижне свято – Різдво – однаково прекрасний для дітей і дорослих, для мрійників і скептиків, для тих, хто намагається зайняти справою кожну хвилинку, і для тих, хто нікуди не поспішає … Сьогодні я з великим задоволенням вітаю вас з Різдвом і ще щиро бажаю, починаючи з цього чарівного дня, жити безмежно щасливо!

З Різдвом! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями! Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями, а доля – великою удачею! Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб все життя було, немов диво, щоб з тобою завжди були твої близькі, щоб Ангел твій тебе не залишав, щоб серце твоє щиро любило, вірило і сподівалося тільки на хороше. Всіх благ і радості тобі не тільки в це світле свято, але і в кожному дні кожного тижня!

З Різдвом Христовим! Бажаю знайти своє щастя і пізнати сенс життя. Нехай в житті все буде яскраво, барвисто і незвично. Душевної доброти від простих перехожих, розуміння від сім’ї і підтримки від найріднішої і близької на світлі – твого чоловіка. Щоб життя було, як казка.

Вітаю з Різдвом! І в цей святійший свято, я хочу побажати Вам душевної рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров’я і всіх благ!

Привітання з Різдвом до сліз

Привітати з Різдвом українською мовою

Вітаю наш дружний згуртований колектив! У Різдво бажаю всім безмежного щастя, шаленого успіху в справах, гідного заробітку і необмежених сил для реалізації своїх планів. Нехай вас очікують лише тріумф і перемоги. Але і не забувайте про хороший відпочинок і веселому проведення часу!

Я бажаю тобі в цей день опинитися в оточенні найрідніших і найближчих тобі людей, і привід дійсно прекрасний- святая дата Різдва! Мої побажання будуть лагідними, але найвірнішими – нехай твоє життя йде дорогою добра і якомога менше нехай ти зустрінеш на ній сліз, а якщо сльози і будуть, то тільки від радості! Нехай Христос береже тебе і вдень і вночі!