Гарні привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською

Вітаю з Новим роком та Різдвом! Бажаю, щоб ці свята подарували нам зимову казку і принесли в наше життя нові емоції та враження! Побільше здоров’я, щастя, щирої і чистої любові і нових успіхів!

Вітаю всіх зі святом Нового року і світлого Різдва. Всі ми творіння Божі і наділені частинкою його духу, нехай віра в чудо ніколи не покидає нас і дає надію на виконання всіх бажань.

На нашій планеті всі народи зустрічають Новий рік і Різдво по-різному. Але, як би там не було, ці свята у всіх однаково асоціюється з важливим рубежем, коли старе змінюється новим, а образи і проблеми поступаються місцем світлим і добрим подій. Ми бажаємо вам знайти в майбутньому році своє довгоочікуване щастя, досягти успіхів на важливих рубежах, втілити в життя найсміливіші і амбітні мрії!

Колеги, вітаю всіх з добрим і світлим святом Різдва Христового і Новим роком! Бажаю, щоб всі надії виправдовувалися, щоб всі мрії збувалися, щоб всі ідеї втілювалися, щоб рідні не хворіли і не боліла у вас душа. Нехай в житті неодмінно станеться різдвяне диво, яке надихне на нові досягнення в роботі і подарує щастя серцю.

Вітаємо з Новим роком та Різдвом! Бажаємо прекрасних святкових днів, шикарних вражень і різноманітних приємних подій. Будьте в гущі барвистих святкових подій. Веселощів, радості, посмішок, сміху, сюрпризів і подарунків, здійснення мрій, тепла і турботи рідних та близьких! Гарних свят!

Кажуть, що якщо щиро повірити в диво, то воно обов’язково станеться. Тому вас, рідні мої, прошу повірити в своє особисте, потаємне диво. Адже напевно у кожного є бажання, про які не прийнято кричати. І дуже хочеться, щоб кожне з них нарешті збулося. Нехай разом з вогнями на ялинці запалиться і наша зірочка, яка буде зберігати в будинку любов і благополуччя. З наступаючим!

Колеги, вітаю з Новим роком Бика і Різдвом. Хочу побажати завжди знаходити вихід з будь-якої ситуації, з кожною справою домагатися успіху і визнання свого таланту. Нехай прийдешній рік подарує масу можливостей, ідей і удач, нехай кожен день буде днем ​​професіоналізму і значного досягнення.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

Привітати з Новим роком та Різдвом Христовим у прозі

У світле свято Різдва бажаємо вам добра і щастя, благополуччя і затишку вашого будинку, душевної теплоти, взаєморозуміння і підтримки в родині. Нехай ваше життя буде мирною, спокійною, щасливою.

Від щирого серця вітаю зі святами! Нехай в родині панує мир, злагода і взаєморозуміння, вдома завжди було тепло і затишно, життя вирувало, а на роботі все виходило! Бажаю, щоб здоров’я не підводило, вірних друзів поруч і попутного вітру!